sâmbătă, 23 martie 2013
























Cel mai modern si eficient sistem de incalzire 

Contact: incalziregalati@gmail.com 












Telefon: 0751 810 651
INCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA

Sistemele de incalzire in pardoseala sunt solutia cea mai buna daca va doriti un sistem de incalzire eficient, modern, discret, usor de instalat in orice casa si, mai ales, cu pana la 30% mai economic decat solutiile clasice.


DEGIVRARE CAI DE ACCES:drumuri, poteci, rampe
Solutii profesionale de incalzire pentru degivrare cai de acces, drumuri, poteci si rampe, utile pentru topirea ghetii si zapezii, care opereaza complet automat. Sistemul de degivrare este conceput ca sa sesizeze singur schimbarile de temperatura si umiditate, actionand sistemul in functie de ceea ce constata. Suprafetele protejate de acest sistem de degivrare va este suficient, astfel incat nu veti mai apela la substante de topire, nu veti mai arunca sare iar uneltele de dezapezire le veti folosi la altceva.







PROTECTIE CONDUCTE

Sistemele pentru protejarea conductelor previn stricaciunile in urma inghetului si mentin lichidele in miscare fara legatura cu temperatura exterioara.
Puteti avea nevoie de:
- protectie anti-inghet a conductelor;
- mentinerea unei temperaturi stabilite in conducte
.




Protectie la inghet pentru jgheaburi, burlane, acoperisuri

Atunci cand ninge abundent, cand zapada sta pe cladire in strat gros si uneori transformata in gheata, elementele ce formeaza acoperisul se pot deteriora, fatadele, acoperisul, scurgerile si burlanele sunt supuse unor presiuni si forte pentru care nu au fost proiectate sa reziste. Apoi acoperisurile vechi nu au mereu cea mai buna izolatie, iar apa se poate infiltrara usor si le poate distruge.

PROTECTIE MONUMENTE
Exista recomandata incalzirea in pardoseala pentru monumente, cladiri cu valoare istorica, sau de patrimoniu, a bisericilor etc., pentru a le conserva sau prelungi viata.

                   
NOU! - Incalzire cu radiatoare electrice cu roca vulcanica - inertie termica mare, consum redus!

Radiatoarele electrice cu roca vulcanica reprezinta solutia economica si eficienta de incalzire datorita sistemului de stocare de caldura in tablete ceramice tip Magmatic®, fara pierderi de energie termica.
Radiatoarele electrice sunt usor de instalat si controlat fiind solutia optima pentru birouri, case particulare, apartamente etc. Intr-o gama variata de puteri si dimensiuni va punem la dispozitie variantele optime de incalzire utilizand radiatoare electrice. De la camere de zi la bai toate pot fi incalzite rapid, sigur si economic.



Incalzire in pardoseala pentru terenuri sportive

Gazon perfect!

Cu cablurile de incalzire instalate sub gazonul terenurilor de fotbal sau golf, solul poate fi incalzit, iar cresterea ierbii poate incepe de la inceputul primaverii. Suprafata va fi gata cu doua luni mai devreme fata de terenurile neincalzite. Mai mult sezonul poate fi prelungit toamna, atunci cand se poate prelungi astfel cresterea gazonului.



INCALZIRE IN PARDSEALA PENTRU pentru ferme

Inginerii specializati in practicile zootehniei moderne stiu cat de important este ca animalele sa beneficieze de conditii de crestere cat mai bune. Pentru a se maturiza in bune conditii si cat mai repede, purceii au nevoie de un nivel asigurat de caldura corporala catre exterior si nici prin contactul cu podeaua acestia sa nu simta diferenta de caldura. Fermele au apelat la tehnologia moderna, care permite instalarea cablurilor de incalzire AMScable in pardoseala sau podeaua grajdului sau a fermelor de porci.


Sursa: Amass Integral Solution